Bra jobbat!

Uddevallas första NightRun har nu avslutats och vi summerar det som en succé, extra roligt att se alla grymma barn/ungdomar som var med och körde. Vi vill tacka ett stort tack till alla deltagare, funktionärer, Dj, sponsorer och samarbetspartners. Utan er är det givetvis inte möjligt, alla är lika viktiga.

Vi tar redan nu sats inför 2020! Har ni några ideer, vad kan vi göra bättre, vill ni vara med och planera, vill ni vara funktionärer, har ni ett företag som vill vara delaktiga eller annat, kontakta oss så hittar vi på något kul ihop?

Vad skall vi lägga focus på? Eldslukare, barn, hundar, ljusshow, medaljer, mat eller annat?

Ha en fortsatt härlig mörk årstid och ett år går fort, snart är Uddevalla Night Run tillbaka!!!

( filmen kommer från Eddie Johansson )

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *